Σε συνέχεια της προκήρυξης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού για την υποτροφία Ισμήνης Κάρτερ, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 στις 14.00, στην αίθουσα Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός για τη χορήγηση υποτροφίας για ανώτατες σπουδές βιολιού σε Μουσικό Πανεπιστήμιο στο εξωτερικό (για την απόκτηση Bachelor ή Master). Οι υποψήφιοι θα δοκιμαστούν σε προκαθορισμένο ρεπερτόριο, καθώς και έργα ελεύθερης επιλογής, ενώπιων της αρμόδιας Κριτικής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης των υποψηφίων δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό.

 

Ο Διαγωνισμός, ο οποίος τίθεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της διακεκριμένης βιολονίστριας και Καθηγήτριας του Ωδείου Αθηνών Ισμήνης Κάρτερ.

 

Την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η τελετή απονομής της Υποτροφίας. Θα ακολουθήσει συναυλία των διακριθέντων.

 

Η τελετή απονομής και η συναυλία είναι ανοιχτές στο κοινό.

Υλικό