Η Δανειστική Βιβλιοθήκη Καίτη Λασκαρίδου λειτουργεί με μέλη. Η εγγραφή στις υπηρεσίες της Δανειστικής Βιβλιοθήκης αποτελεί απλή και γρήγορη διαδικασία, που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί είτε με φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στους χώρους μας, στο κτίριο της οδού Κουντουριώτου 173, είτε με online αίτηση μέσω της ιστοσελίδας μας. Δεν υπάρχει κανένας φυσικός περιορισμός (ιδιότητα, ηλικία, τόπος διαμονής) για την εγγραφή. Απαραίτητη είναι μόνο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για την καταγραφή των στοιχείων του εκάστοτε χρήστη – μέλους. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση online εγγραφής κατά την πρώτη επίσκεψη κάθε νέου μέλους, ούτως ώστε να γίνει αντιπαραβολή των στοιχείων του και να παραλάβει την κάρτα της Βιβλιοθήκης.

Τα μέλη μας αποκτούν αυτόματα με την εγγραφή τους πρόσβαση στους χώρους και στις υπηρεσίες μας: εξυπηρέτηση τόσο στη Δανειστική όσο και στην Ιστορική Βιβλιοθήκη για δανεισμό βιβλίων, συμβουλές βιβλιογραφίας, χρήση αναγνωστηρίων και εντευκτηρίου, χρήση της αίθουσας Η/Υ, ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, φωτοτυπίες.

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Φυλάσσονται σε ηλεκτρονικό αρχείο, χρησιμοποιούνται από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν διατίθενται σε τρίτους. Διατηρείτε πάντοτε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, καθώς και το δικαίωμα περιορισμού και εναντίωσης στην επεξεργασία τους.

Φόρμα εγγραφής μέλους