Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 30 Μαΐου τα εκπαιδευτικά προγράμματα του τρέχοντος έτους.

30.400 μαθητές και των δυο βαθμίδων από σχολεία όλης της χώρας παρακολούθησαν 744 προγράμματα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές, καθηγητές και δασκάλους, οι οποίοι επέλεξαν και αυτή τη χρονιά τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα. Οι φωνές των μαθητών  που ζωντανεύουν καθημερινά τα πρωινά τον Πειραιά, ο ενθουσιασμός τους, η ενεργός συμμετοχή τους, ο σεβασμός στον χώρο που επισκέπτονται και κυρίως η τελευταία τους κουβέντα πριν κλείσουν την πόρτα, δίνουν  σε όλους εμάς στο Ίδρυμα τη δύναμη και το κέφι να συνεχίζουμε.

Ευχαριστούμε και όλους τους εισηγητές μας οι οποίοι στηρίζουν το έργο μας και συμβάλλουν αποφασιστικά  στην επιτυχία των προγραμμάτων και κυρίως ενισχύουν την προσπάθειά μας να βελτιώνουμε συνεχώς τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, με κοινό σκοπό την προσφορά, γνώσεων και  νέων εμπειριών.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές κάθε επιτυχία στις εξετάσεις τους και σε όλους τους εκπαιδευτικούς να έχουν  μεράκι και  δύναμη να στηρίζουν τους μαθητές τους και να συμπορεύονται  σε κάθε στόχο τους.

Καλό Καλοκαίρι!!!

Μείνετε συντονισμένοι, σύντομα θα ανακοινώσουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της επόμενης χρονιάς….

Υλικό