Το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων στην Ελλάδα, το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και το Κέντρο Κινεζικών Σπουδών του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη σας προσκαλούν στη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα:

China and the new global order

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, 2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου στον Πειραιά. 

Keynote speaker: Katherine Morton, Καθηγήτρια Παγκοσμίων Υποθέσεων στο Κολέγιο Schwarzman του Πανεπιστημίου Tsinghua και συνεργάτις του Κέντρου Κινεζικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Συμμετέχοντες στη συζήτηση:

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών Παντείου Πανεπιστημίου, Διευθυντής Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».

Κωνσταντίνα Μπότσιου, Καθηγήτρια Ιστορίας και Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς, Διευθύντρια Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στην Ελλάδα.

Μαριλένα Κοππά, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Αθανάσιος Πλατιάς, Καθηγητής Στρατηγικής  στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Δρ. Βασίλης Τρίγκας, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής, Κολλέγιο Schwarzman, Πανεπιστήμιο Tsinghua.

Συντονισμός: Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αγγλική γλώσσα χωρίς μετάφραση, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

18.00

Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

Ιστορική Βιβλιοθήκη, 2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου

Πειραιάς (στάση μετρό Δημοτικό Θέατρο)

Τ. 2169003700

info@laskaridisfoundation.org 

Υλικό