Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με γνώμονα την προστασία του κοινού και των εργαζομένων από τον Covid-19, από την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 θα υποδέχεται σε όλους τους χώρους του κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, μόνο κατόχους Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των επισκεπτών σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος, η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων είναι υποχρεωτική.

Ιστορική Βιβλιοθήκη – Εκθεσιακοί χώροι & Κτήριο Διοίκησης

Ο προγραμματισμός επίσκεψης μπορεί να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία στο 216 9003700 ή μέσω email στο info@laskaridisfoundation.org.

Δανειστική Βιβλιοθήκη «Καίτη Λασκαρίδη»

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη λειτουργεί για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 – 15.00, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 216 900 3740 ή μέσω email στο library@laskaridisfoundation.org.

Η παράδοση – παραλαβή των βιβλίων, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τους βιβλιοθηκονόμους, αφού έχει προηγηθεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ηλεκτρονική ή τηλεφωνική κράτηση.

Τα αναγνωστήρια αρχίζουν τη λειτουργία τους με περιορισμένες θέσεις από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά 11:00 – 15:00 (Δευτέρα έως και Παρασκευή) ΚΑΤΟΠΙΝ προγραμματισμένου ραντεβού.

Η αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών ΔΕΝ θα λειτουργήσει.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την παραμονή σας στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε τα βιβλία που επιθυμείτε να δανειστείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://klasklib.openabekt.gr/ και να ζητήσετε μέσω email ή τηλεφωνικής επικοινωνίας να γίνει κράτηση των βιβλίων, τα οποία θα παραλάβετε ύστερα από συνεννόηση με τους βιβλιοθηκονόμους.

Η υπηρεσία παράδοσης βιβλίων στο σπίτι διακόπτει τη λειτουργία της τη Δευτέρα 12 Ιουλίου. Θα βρίσκεται και πάλι κοντά σας από τον Σεπτέμβριο.

Το Ίδρύμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, η Ιστορική Βιβλιοθήκη, η Δανειστική Βιβλιοθήκη και το κτήριο Διοίκησης θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 16 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.