Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή εκδήλωση στην οποία θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Φιλαναγνωσίας «Ένα βιβλίο σε προσκαλεί, ένα βιβλίο σε προκαλεί!».

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος παιδιά και έφηβοι από όλη τη χώρα, άκουσαν τις αφηγήσεις των βιβλίων 20 συγγραφέων στο κανάλι του Ιδρύματος στο Spotify, εμπνεύστηκαν και.. ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις, δημιουργώντας τις δικές τους ιστορίες.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι αγαπημένοι συγγραφείς των βιβλίων, που αφηγήθηκαν οι ίδιοι τις ιστορίες τους, Ειρήνη Αγγέλη, Ιωάννα Αργυρού, Εύη Γεροκώστα, Μυρτώ Καλοφωλιά, Φίλιππος Μανδηλαράς, Λίνα Μουσιώνη, Μαρία Μπαχά, Γιώργος Παναγιωτάκης, Ματίνα Παναγιωτελίδου, Μαρία Παπαγιάνη, Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, Αργυρώ Πιπίνη, Νίκος Πουρσανίδης, Γιάννης Ράγκος, Ελένη Σβορώνου, Φωτεινή Στεφανίδη, Ζέφη Συρίβλη, Ελένη Τασοπούλου, Αλέκα Τρίπου-Μάνου, οι οποίοι θα μοιραστούν μυστικά και εμπειρίες γραφής με τα παιδιά. Θα παραστούν και εκπρόσωποι των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο, Καστανιώτης, Μεταίχμιο, Παπαδόπουλος, Πατάκης και Polaris.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Κατερίνα Λασκαρίδη, Αντιπρόεδρος του   Ιδρύματος και η κ. Καλή Κυπαρίσση, Διευθύντρια του Ιδρύματος

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος, του Facebook, αλλά και μέσω της πλατφόρμα Zoom.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγγραφείς και τους εκδοτικούς οίκους για τη συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή τους σε αυτή τη φιλαναγνωστική δράση του Ιδρύματος.