Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κέντρου Κινεζικών Μελετών, διοργανώνει διάλεξη την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19.00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος (2ας Μεραρχίας 36, Πειραιάς). Το θέμα της εκδήλωσης είναι China and Western Modernity. The “Century of humiliation” and China’s struggle to regain world power status.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Δρ. Igor Rogelja, Λέκτορας Παγκόσμιας Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL). Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Δρ. Κωνσταντίνος Τσιμώνης, Λέκτορας Κινεζικής Κοινωνιολογίας στο Ινστιτούτο Lau China του King’s College, στο Λονδίνο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στον χώρο θα τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποφυγή της εξάπλωσης του Covid-19.

Η είσοδος στους χώρους του Ιδρύματος επιτρέπεται με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και αρνητικού Rapid Test 48 ωρών. H ταυτοπροσωπία θα γίνεται από το προσωπικό του Ιδρύματος. Rapid Test ή Μοριακά Τest χωρίς ταυτόχρονη επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα γίνονται δεκτά.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, με live streaming, της ιστοσελίδας του Ιδρύματος, του Facebook, αλλά και μέσω της πλατφόρμα Zoom.

Ακολουθεί το βίντεο της διάλεξης