Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, η Ιστορική Βιβλιοθήκη και η Δανειστική Βιβλιοθήκη επαναλειτουργούν τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον κορωνοϊό σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Η υποδοχή του κοινού σε όλα τα κτήρια του Ιδρύματος και για όλες τις υπηρεσίες θα αρχίσει την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

Παρακαλούμε θερμά τα Μέλη και όσοι προσέρχονται στα κτήρια του Ιδρύματος, να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν ξεχνάμε ότι επιστρέφουμε, αλλά κρατάμε αποστάσεις και μένουμε ασφαλείς!!!

Αναλυτικά η λειτουργία των κτηρίων του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη

Κτήριο Διοίκησης  (Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας): ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ώρες υποδοχής 11.00 – 15.00 αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία, τηλ. 216 900 3700

Κτήριο Ιστορικής Βιβλιοθήκης (2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου): ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ώρες υποδοχής 11.00 – 15.00 αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία, τηλ. 216 900 3701

Δανεισμός και μελέτη υλικού της Ιστορικής Βιβλιοθήκης θα γίνεται ύστερα από ηλεκτρονική αίτηση και κατόπιν συνεννόησης με τις υπεύθυνες της Ιστορικής Βιβλιοθήκης, τηλ 216 9003704

Αίτηση πρόσβασης στην Ιστορική Βιβλιοθήκη

Φόρμα αίτησης υλικού από την Ιστορική Βιβλιοθήκη

Δανειστική Βιβλιοθήκη (Κουντουριώτου 173): ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ώρες υποδοχής κοινού 10.00 – 16.00, τηλ. 216 900 3740

Διευκρινίζουμε προς τα Μέλη της Δανειστικής Βιβλιοθήκης ότι από την Τετάρτη 3 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.

Δανεισμός νέων βιβλίων θα αρχίσει από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου αφού έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική ή τηλεφωνική κράτηση. Η παραλαβή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης – ραντεβού με τους υπεύθυνους της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Λειτουργία αναγνωστηρίου: Το αναγνωστήριο θα ανοίξει για το κοινό την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρες 11.00 – 16.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ύστερα από επικοινωνία τηλεφωνική ή μέσω email με τους υπεύθυνους της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Η αίθουσα των Η/Υ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Ευχαριστούμε όλα τα Μέλη, τους φίλους και συνεργάτες για το ενδιαφέρον, τη στήριξή και την κατανόησή τους αυτές τις 76 μέρες καραντίνας και αναστολής. Ευχόμαστε να ανταμώσουμε όλοι γεροί και δυνατοί με την ελπίδα ότι τα δύσκολα πέρασαν και όλοι μαζί θα πορευτούμε με δύναμη και υπομονή στις νέες συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε!!!