Ημερομηνία
15 Μαΐου 2015
Συνοπτική Περιγραφή
Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, Πάνος Λασκαρίδης.

Το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» με χαρά ανακοινώνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό που περιέχει τους στόχους και τις κατευθύνσεις για την υλοποίηση της συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Πολεμικού Ναυτικού και του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Το Μνημόνιο έρχεται να επισημοποιήσει μια υφιστάμενη σχέση του Ιδρύματος με το Πολεμικό Ναυτικό, με βάθος χρόνου, που έχει τη μορφή χορηγιών του Ιδρύματος προς το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ και δωρεών προς το Πολεμικό Ναυτικό.

            Η προγραμματική συνεργασία των δύο φορέων σε θέματα και αντικείμενα κοινών ενδιαφερόντων και σκοπών σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία και την αποστολή τους, προβλέπει την ανάπτυξη δράσεων στους τομείς που δραστηριοποιούνται με σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας, την ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων και τεχνογνωσίας.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» και αναγνώριση του εκπαιδευτικού και πολιτιστικού του έργου.

pn IAL epidosi thireou ial