Η Δανειστική Βιβλιοθήκη βρίσκεται κοντά σας καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) , και ώρες 10.00 – 16.00.

Εδώ θα σας περιμένουν wifi, δωρεάν καφές, αναγνωστήρια και, πάνω απ’ όλα, οι βιβλιοθηκονόμοι μας έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν για ό,τι χρειαστείτε! Η αίθουσα των Η/Υ βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας, διαθέτουμε όμως αρκετές πρίζες για να χρησιμοποιήσετε άφοβα τους φορητούς υπολογιστές σας.

Επιπλέον, στη βιβλιοθήκη μας θα βρείτε πάνω από 40.000 βιβλία στα ράφια που ανυπομονούν να σας κρατήσουν συντροφιά, καλύπτοντας τις περισσότερες δυνατές θεματικές, από θετικές και θεωρητικές επιστήμες μέχρι, φυσικά, μεγάλη ποικιλία σε ελληνική και ξένη λογοτεχνία. Η συλλογή μας ανανεώνεται συνεχώς, με αγάπη και μεράκι, μέσω αγορών νέων εκδόσεων αλλά και με τις ευγενείς δωρεές των μελών και φίλων της βιβλιοθήκης.

Μπορείτε να δείτε όλη μας τη συλλογή από τον υπολογιστή ή το κινητό σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταλόγου.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικά μέσα ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη χρήση τους, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2169003740 ή μέσω email στο library@laskaridisfoundation.org. Κάθε μέλος της βιβλιοθήκης μπορεί να δανειστεί έως 3 βιβλία για 15 ημέρες, με δυνατότητα ανανέωσης του δανεισμού για άλλες 15 ημέρες μόνο με ένα τηλέφωνο.

Για όσους δεν είναι ήδη μέλη της Δανειστικής Βιβλιοθήκης και επιθυμούν να μπουν στην παρέα μας, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και να έχετε πρόσβαση στις συλλογές και τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε από το χώρο υποδοχής της βιβλιοθήκης (Κουντουριώτου 173) με την ταυτότητά σας και θα σας εκδώσουμε άμεσα την κάρτα μέλους για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα εγγραφής μέλους μέσω email στο library@laskaridisfoundation.org και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας!

Η υπηρεσία ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία «Παράδοση Βιβλίων στο Σπίτι» μπορείτε να βρείτε εδώ.