Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη η Τελετή Απονομής του 2ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ανέκδοτης και αδημοσίευτης ποιητικής συλλογής «Γιώργος Ν. Κάρτερ».

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Ισμήνης Χρυσοχόου-Κάρτερ προς τιμήν του ποιητικού και δημοσιογραφικού έργου του αείμνηστου συζύγου της, Γιώργου Κάρτερ, διαπρεπούς διανοούμενου, δημοσιογράφου και διευθυντή της ΕΡΤ.

Το σκεπτικό των βραβεύσεων της Επιτροπής παρουσίασε το Μέλος της Κριτικής Επιτροπής, κ. Τιτίκα Δημητρούλια, Καθηγήτρια Α.Π.Θ. Με ομόφωνη απόφαση της επιτροπής το βραβείο δόθηκε εξημισείας στην κ. Σαπφώ Τσούτσου με ψευδώνυμο «Η ΑΤΕΝΕΑ» για τη συμμετοχή της με την ποιητική συλλογή «Μάρτης ανγώστου μήνα» και στην κ. Μάζου Ιωάννα, με ψευδώνυμο «Ιώ Διαμαντή» για τη συμμετοχή της με την ποιητική συλλογή «Mi cielo»

Τιμητικές Διακρίσεις για τις συμμετοχές τους έλαβαν ο κ. Αντώνιος Μαγκαφάς, με ψευδώνυμο «Ύπαρξη» για την συλλογή «Αρχέτυπα» και η κ. Στέλλα Χαιρέτη, με ψευδώνυμο «Μυρσίνη Ζαχαριά» (συλλογή χωρίς τίτλο).

Ποιήματα των διακριθέντων διάβασαν οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά.